Noutăți despre viitorul lui Andrea Compagno la FCSB: “Patronul s-a răzgândit”

Noutăți despre viitorul lui Andrea Compagno la FCSB: “Patronul s-a răzgândit”

Atacantul italian Andrea Compagno a primit vești în legătură cu viitorul său la gruparea care este acum lider în Superliga, FCSB.

Managerul general de la gruparea roș-albastră, Mihai Stoica este convins că Gigi Becali nu îl va vinde pe Andrea Compagno. MM i-a luat apărarea italianului după meciul cu Hermannstadt, scor 3-0, și spune că patronul FCSB și-a reconsiderat poziția, după ce Becali declarase că e dispus să renunțe la atacantul italian pe o sumă de trei ori mai mică decât cea plătită lui Adrian Mititelu.

ADVERTISING

„Lui Gigi i-a plăcut foarte mult cum a jucat Compagno. Şi noi ne-am bucurat foarte mult. Știam că îşi va reveni. E sub contract cu noi. Nu o să-l vândă, s-a răzgândit. Eu nu cred că îl va mai vinde.

Noi suntem Team Andrea toţi. Îl iubim şi îl apreciem enorm. Niciodată n-a venit să spună nimic, chiar şi când îl făcea praf Gigi. E un caracter extraordinar”, a spus managerul general al FCSB la Orange Sport.

1,5 milioane de euro a costat Compagno de la FCU Craiova, iar sezonul trecut el a marcat 20 de goluri. Acum are o stagiune mult mai slabă, cu doar 4 reușite la activ. Mai are contract cu FCSB până în vara lui 2024, cu opțiune de prelungire pentru încă doi ani.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!