Nota primită de Ianis Hagi după primul meci bifat ca titular la Alaves după o lună

Nota primită de Ianis Hagi după primul meci bifat ca titular la Alaves după o lună

Mijlocașul român Ianis Hagi a evoluat ca titular pentru Deportivo Alaves după peste o lună în care nu a mai primit încredere de la antrenorul său Luis Garcia.

Gruparea bască a evoluat sâmbătă seara în 16-imile Cupei Regelui Spaniei, meci câștigat de alb-albaștrii cu scorul de 1-0 în fața lui Betis Sevilla. Românul de 25 de ani, aflat la prima partidă în care a jucat din primul minut după peste o lună de pauză, nu a avut o evoluție strălucită, din păcate.

El a bifat 65 de minute, fiind apoi înlocuit de Giovanni Simeone, având și o reacție nervoasă când a văzut că va fi înlocuit de pe teren. Fiul legendarului Gică Hagi a atins mingea de 19 ori și a reușit 8 din cele 10 pase încercate.

ADVERTISING

A trimis două șuturi către poarta lui Betis, a comis un fault, iar la final a primit nota 6,80 din partea SofaScore, unul dintre cele mai mici calificative din tabăra lui Alaves. A fost al 17-lea meci pentru Hagi la Alaves, unde are două goluri și o pasă de gol bifate în acest sezon.

Alaves s-a impus cu 1-0 grație reușitei lui Benavidez din minutul 57. Tot sâmbătă, Real Madrid s-a impus la Arandina cu 3-1, Atletico Madrid a dispus de Lugo cu același scor, iar lidera Girona a învins pe Elche cu 2-0.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!