Noi detalii despre starea lui Michael Schumacher

Noi detalii despre starea lui Michael Schumacher

Jean Todt a vorbit despre Michael Schumacher, cu care spune că se întâlnește „foarte des”.

Prieten bun cu fostul mare pilot de Formula 1, Jean Todt s-a limitat a dezvălui doar că acesta „luptă” și că este „îngrijit foarte bine într-un loc confortabil”.

"Voi fi extrem de rezervat când voi răspunde la această întrebare", a spus Jean Todt când a fost întrebat de RTL France despre starea lui Michael Schumacher.

"Îl văd foarte des pe Michael, o dată sau chiar de două ori pe lună. Răspunsul meu este același tot timpul: luptă! Nu putem decât să ne dorim pentru el și familia lui ca lucrurile să devină mai bune", a spus acesta.

ADVERTISING

"Pot să vă spun că este îngrijit foarte bine și se află într-un loc confortabil. Dacă-l urmărește pe fiul său Mick în Formula 1? Desigur", a conchis fostul președinte FIA.

Michael Schumacher, acum în vârstă de 51 de ani, n-a mai fost văzut de la sfârșitul anului 2013, când a suferit un teribil accident în timp ce schia într-o stațiune montană din Franța.

Familia acestuia refuză să ofere informații despre starea sa de sănătate, există însă mai multe persoane care susțin că fostul campion din F1 s-ar afla într-o stare vegetativă.

ADVERTISING

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate aricolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇