Noi detalii despre revenirea lui Ianis Hagi pe terenul de fotbal

Noi detalii despre revenirea lui Ianis Hagi pe terenul de fotbal

Ianis Hagi a petrecut foarte mult timp în afara terenului după o gravă accidentare suferită în luna ianuarie 2022.

Băiatul legendarului Gică Hagi este în perioada de recuperare, una aproape de final, iar revenirea sa pe gazon se apropie cu pași repezi. El poate juca primele sale minute în luna ianuarie, iar Florin Bratu, fostul antrenor al selecționatei de tineret Under 21, a dat ultimele detalii despre revenirea lui Hagi.

„Am văzut câteva imagini cu el, arată bine fizic, picioarele arată bine. După o astfel de operație, e foarte important să îți refaci musculatura, iar el ar părea că și-a refăcut-o. Acum e și decizia staff-ului medical. Știi cum se spune, stai un an, ai nevoie de un an. Doar că, în urma metodelor de refacere apărute, eu cred că între patru și șase luni se poate reveni la o formă acceptabilă.

Presupunem că în ianuarie o să înceapă să joace, ar putea în aceeași lună să fie convocat, să joace 20 sau 30 de minute. Important e să îl ai pe Ianis în lot, pentru colegi”, puncta Bratu pentru televiziunea DigiSport.

ADVERTISING

Ianis Hagi și-a prelungit recent și contractul cu Glasgow Rangers, până în vara lui 2026. Românul a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate în ianuarie 2022 și de atunci a trecut printr-o operație complicată și un proces îndelungat de recuperare.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!