Nicolae Dică le dă un ultimatum jucătorilor săi de la FCSB: „Trebuie să înțeleagă asta!”

Nicolae Dică le dă un ultimatum jucătorilor săi de la FCSB: „Trebuie să înțeleagă asta!”

Cu o zi înainte de un nou meci de campionat pentru FCSB, antrenorul Nicolae Dică le-a oferit un ultim avertisment elevilor săi.

Și asta pentru că gruparea roș-albastră este într-o situație catastrofală în campionat, fiind pe 13 cu doar o singură victorie la activ. La conferința de presă de dinaintea partidei de luni cu FC Voluntari, Nicolae Dică s-a străduit să fie cât mai aspru în exprimare, vis-a-vis de elevii pe care îi conduce.

„Ne așteaptă o partidă grea mâine. Întâlnim un adversar care a fost în play-off anul trecut, chiar dacă nu trece printr-un moment foarte bun. Și ei, și noi avem nevoie mare de puncte. Băiețîi s-au refăcut, sunt bine, asta este meseria lor. Este normal să fie pregătiți pentru meciul de mâine. Veți vedea mâine dacă o să facem schimbări.

ADVERTISING

FCSB a decis viitorul lui Nicolae Dică după al treilea meci la rând fără victorie

Noi în Europa am făcut lucruri bune, ne-am îndeplinit un obiectiv. Vreau să cred că nu suntem echipa aia din campionat de la partida cu Farul, că a fost un accident acolo. Trebuie să începem să câștigăm și în campionat. Trebuie să fac totul ca jucătorii să înțeleagă că este foarte important campionatul pentru noi. E clar că nu accept ușor situația, nici eu, nici jucătorii. Trebuie să avem o atitudine bună și în campionat, la fel cum avem în Europa. Orice jucător care joacă cu noi are ceva de demonstrat. Eu fac analiza adversarului, a ultimelor cinci partide, și vă spun că parametrii arată o diferență mare. Ați văzut că una joacă echipele cu noi și alta în rest. După calificarea în Europa, mă așteptam că la meciul cu Sibiu să nu stăm bine. Pe mine m-au deranjat partidele cu Mioveni și cu Farul”, puncta fostul mare decar din Ghencea.

ADVERTISING

În ultimul meci de Liga 1, FCSB pierdea clar în deplasare la Farul, scor 1-3. Jocul cu Voluntari are loc luni pe teren propriu de la ora 21.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!