Nicolae Dică, întrebat dacă riscă să fie demis de la FCSB: "Am avut o discuție cu patronul"

Nicolae Dică, întrebat dacă riscă să fie demis de la FCSB: "Am avut o discuție cu patronul"

Nicolae Dică a fost întrebat dacă este în pericol să fie demis de la FCSB după ce a ajuns la patru meciuri la rând fără victorie.

Dică susține că nu se teme că va fi demis deoarece Gigi Becali i-a dat garanții că încă mai are încredere în el.

"Nu se poate vorbi de plecare. Am calificat echipa în Conference League după 5 ani de zile. Am susținerea patronului, am încredere în ceea ce fac și în băieți. Lucrurile excepționale li se întâmplă oamenilor care nu renunță, iar eu sunt omul care nu renunță ușor. Nu știu de ce se vorbește la noi imediat, după o lună și ceva, când un antrenor face o performanță să fie dat afară.

ADVERTISING

Liverpool ce să facă? Să dea afară antrenorul că e pe locul 8? De ce să nu fim și noi ca în alte țări? Eu am venit de o lună de zile, de o lună și jumătate. Stați linstiti, atât timp cât am susținerea patronului și văd că jucătorii pun în aplicare ce le spun, am încredere în ceea ce fac. Am avut discuții cu patronul după meciul cu Voluntari, mă susține", a spus Nicolae Dică.

De la revenirea pe banca FCSB, Nicolae Dică a disputat 12 meciuri, în care a înregistrat 5 victorii, dintre care 4 în Conference League.

ADVERTISING

În schimb, în Superliga are o victorie, patru remize și o înfrângere, iar echipa este pe locul 13.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!