FCSB anunță ce se întâmplă cu Andrea Compagno după transferul lui Omrani

FCSB anunță ce se întâmplă cu Andrea Compagno după transferul lui Omrani

FCSB a anunțat ce se va întâmpla cu atacantul italian Andrea Compagno după transferul lui Billel Omrani.

Potrivit managerului Mihai Stoica, Andrea Compagno nu va fi afectat de venirea lui Omrani, deoarece francezul va juca împreună cu el în atac întrucât FCSB se pregătește de o nouă schimbare a sistemului.

"Compagno este o achiziție foarte reușită. Omrani și Compagno pot juca fără probleme împreună. De ce nu am merge așa? Compagno pe mine m-a convins, este o achiziție excepțională", a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

ADVERTISING

De asemenea, Stoica a vorbit și despre faptul că Omrani nu a mai marcat din luna decembrie.

"Asta a fost feblețea lui Gigi de ani de zile, s-a chinuit să-l ia și dacă a vrut să-l ia, l-a luat. I-am spus ce știam de Omrani. Dacă e în stare să-și dea restart carierei la 29 de ani, va fi o achiziție excepțională pentru că sunt convins că, la calitățile pe care le are, poate să ne ajuta indiscutabil. Și ce dacă Omrani n-a mai marcat de 16 goluri? O să marcheze acum. Dugandzic câte goluri marcase? Bineînțeles că știam asta. Omrani poate juca și în margine, iar pentru margine are cifre foarte bune. Ce să facem? Să ne prezentăm scuze că avem trei atacanți?", a spus Stoica.

ADVERTISING

Billel Omrani a semnat un contract pe un an cu FCSB cu opțiune de prelungire pe încă doi.

El va avea un salariu de 20 de mii de euro pe lună și va debuta în luna octombrie.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!