FCSB a găsit vinovații după remiza cu FC Voluntari: "Au intrat unii și s-a ales praful"

FCSB a găsit vinovații după remiza cu FC Voluntari: "Au intrat unii și s-a ales praful"

FCSB a găsit vinovații după ce a făcut un nou pas greșit și a remizat cu FC Voluntari.

Managerul Mihai Stoica i-a arătat cu degetul pe Eduard Radaslavescu și Marco Dulca, jucători intrați în partea secundă.

"Am avut câțiva jucători care au venit de pe bancă și nu ne-au ajutat. Am întâlnit cel mai modest adversar din actuala ediție de campionat, o echipă care nu ne-a pus nicio problemă. Dulca are mingea în picior și în loc să preia sau să paseze le dă mingea lor, se centrează, și apoi Radunovic face penalti. Radaslavescu, chiar dacă este copil, n-are voie să facă așa ceva (să tragă în loc să paseze - n.red.). N-are nici scuza vârstei. Avem probleme că nu avem jucători de valoare. Au intrat unii și s-a ales praful!", a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

ADVERTISING

De asemenea, Stoica nu a tolerat nici arbitrajul, susținând că FCSB a fost dezavantajată clar.

"Rezultatul este și viciat și mincinos. E foarte grav. Să nu vezi un henț, apoi să inventezi un henț și să-i dai galben jucătorului pentru ca apoi să-l elimini. Înseamnă că ai ceva. Bîrsan a inventat hențul. Nu mă interesează că i s-a părut. Vine meciul cu Craiova fără Edjouma pe care Bîrsan l-a eliminat degeaba", a mai spus Stoica.

FCSB a terminat la egalitate meciul cu FC Voluntari, scor 1-1, în etapa a 10-a din Superliga.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Roș-albaștrii au avut mari emoții și au fost egalați de ilfoveni în minutul 90+7, după un gol marcat de Adam Nemec din penalti.

După acest rezultat, FCSB este pe locul 13, cu 8 puncte, dar are și două meciuri mai puțin disputate. FC Voluntari este pe 12, cu 9 puncte.

Etapa următoare, FCSB o va întâlni în deplasare pe Universitatea Craiova, iar FC Voluntari se va duela cu U Craiova 1948.

FCSB nu va putea conta pe Malcom Edjouma, care a fost eliminat în minutul 86.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!