Neymar explică de ce și-a lovit un adversar pe teren

Neymar explică de ce și-a lovit un adversar pe teren

Superstarul echipei PSG, brazilianul Neymar, susţine că a fost abuzat rasial în timpul meciului cu Olympique Marseille, de duminică seara, din Ligue 1, acesta fiind şi motivul altercaţiei cu atacantul advers, Alvaro Gonzalez.

Potrivit AFP, unii jucători ai lui PSG s-ar fi plâns de mai multe ori arbitrului că sunt jigniţi din punct de vedere rasial de Gonzalez, Neymar spunând de mai multe ori ”nu rasismului” şi indicând cu degetul pe jucătorul lui OM.

Neymar a fost unul dintre cei cinci jucători care au fost eliminaţi de pe teren în urma unei încăierări, el afirmând în timp ce părăsea gazonul: ''Este vorba despre rasism, de aceea l-am lovit''.

ADVERTISING

După meci, jucătorul brazilian a scris pe contul său de Twitter că singurul său regret este că ''nu l-a lovit pe idiot direct în faţă''.

''Este uşor pentru sistemul VAR să vadă agresiunea mea. Aş vrea să văd că surprinde şi momentul în care rasistul ăla îmi spune 'maimuţă'. Asta aş vrea să văd'', a scris Neymar.

Gonzalez a negat însă acuzele postând pe contul său de Twitter un scurt text în care spune că nu există loc pentru rasism şi că ''uneori trebuie să înveţi să pierzi''.

Echipa de fotbal Paris Saint-Germain, campioana en titre a Franţei, a suferit a doua înfrângere consecutivă de la debutul actualei ediţii din Ligue 1, înclinându-se la limită pe teren propriu în faţa formaţiei Olympique Marseille (scor 0-1), într-o partidă disputată duminică seara.

ADVERTISING

Oaspeţii au marcat golul victoriei în prima repriză, prin internaţionalul francez Florian Thauvin (31), la capătul unui joc extrem de tensionat, care s-a încheiat cu cinci jucători eliminaţi, doi de la Olympique Marseille şi trei de la PSG, unul dintre aceştia fiind brazilianul Neymar, revenit în lotul parizienilor după ce s-a vindecat de Covid-19, alături de argentinianul Angel Di Maria.

PSG, finalista ediţiei trecute a Ligii Campionilor (pierdută pe 23 august în faţa formaţiei Bayern Munchen), nu reuşeşte să-şi regăsească ritmul în acest început de sezon, perturbat de cazurile de infectare cu noul coronavirus din cadrul lotului său.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇