Neil Lennon, impresionat de ce a găsit în România: "Bucureștiul e o metropolă, uimitor. Nu există pericole"

Neil Lennon, impresionat de ce a găsit în România: "Bucureștiul e o metropolă, uimitor. Nu există pericole"

Neil Lennon (53 de ani) a vorbit cu presa din Scoția despe ce a găsit în România, după ce a semnat cu Rapid.

Antrenorul britanic s-a declarat uimit de ce a găsit în România și a vorbit despre aglomerația din traficul din București.

De asemenea, Lennon a spus că "nu există pericole" în Capitală și că are un nou hobby, padelul, de când este antrenorul Rapidului.

"România este uimitoare, Bucureștiul este un oraș frumos. Clubul este bun, dar pur și simplu nu am început prea bine. Totuși, avem o muncă în desfășurare. Clubul e grozav, avem stadion nou, un teren de antrenament, totul este oarecum pus la punct. Mă bucur foarte mult că am ajuns aici. Vremea este foarte caldă în timpul zilei, între 30 și 40 de grade Celsius, e imposibil să te antrenezi, de aceea ne antrenăm seara.

ADVERTISING

Orașul București este o metropolă și este foarte aglomerat seara. Sunt o mulțime de parcuri, oamenii sunt buni. Nu există pericole aici, iar fotbalul este sportul numărul 1. Sunt 247 de canale TV și peste tot la știri a apărut performanța României la EURO.

Am un nou hobby care începe cu litera ‘P’. Se numește padel. Jucăm padel. Nu știu dacă ați mai jucat până acum. În timpul liber asta facem, ceea ce nu am mai jucat până când nu am venit în România", a spus Neil Lennon, la ”Let Me Be Frank Podcast”.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!