Naționala Ungariei, interesată de doi jucători români: "Să vedem dacă pot fi naturalizați"

Naționala Ungariei, interesată de doi jucători români: "Să vedem dacă pot fi naturalizați"

Selecționerul Ungariei este interesat de doi jucători români, pe care ar vrea să-i naturalizeze.

Italianul Marco Rossi pregătește reprezentativa maghiară din 2018 și recunoaște că ar vrea să aibă la dispoziție doi jucători români, care evoluează în prima ligă de fotbal din Ungaria.

Claudiu Bumba, golgheterul lui Kisvarda, și Marius Corbu, mijlocaș la Academia Pușcaș, sunt jucătorii pe care Ungaria va încerca să-i naturalizeze.

"(Claudiu Bumba - n.red.) joacă bine de când a început să evolueze pentru Kisvarda. E un băiat interesant. Trebuie văzut care este situația sa și dacă poate fi naturalizat. Este un jucător bun. Dacă poate fi naturalizat, cu siguranță este interesant", a spus Marco Rossi pentru ProSport.

ADVERTISING

"Și nu este doar el. Și Corbu este un jucător foarte interesant. Dar la el este mai greu cu naturalizarea", a adăugat tehnicianul în vârstă de 57 de ani.

Claudiu Bumba are 28 de ani și în 2012 a jucat un meci pentru reprezentativa mare a României. El evoluează la Kisvarda din 2019, iar înainte a trecut pe la FC Baia Mare, ASA Târgu Mureș, AS Roma, Hapoel Tel Aviv, Dinamo, Concordia Chiajna și Adanaspor.

De partea cealaltă, Marius Corbu are 19 ani și a ajuns la Academia Pușcaș în 2020 de la Csikszereda.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!