Naționala României primește o veste excelentă la EURO 2024

Naționala României primește o veste excelentă la EURO 2024

Naționala României va începe aventura sa de la EURO 2024 de luni, în meciul său cu Ucraina, în deschiderea grupei E de la turneul final care a început deja în Germania.

Fundașul central român Andrei Burcă, fost campion cu CFR Cluj, aflat în ultima perioadă în refacere după o accidentare care l-a ținut departe de gazon, s-a refăcut 100 la sută și poate juca luni cu slavii.

"Selecţionerul dacă are nevoie de mine ştie că sunt pregătit să intru. Am stabilit asta cu stafful medical, cu preparatorii, să fiu apt 100% la ora primului joc. Nimănui nu-i pasă că am fost accidentat sau prin ce am trecut, lumea mă va judeca pentru cum voi evolua. Şi asta se va întâmpla şi cu colegii mei", a explicat Burcă la o conferință de presă.

ADVERTISING

"Îmi doresc foarte mult să avem şi acum cea mai bună apărare, dar, în acelaşi timp, adversarii sunt foarte valoroşi... aici este elita. Noi încercăm să avem cea mai bună apărare, cel mai bun atac, însă cel mai important e ca la final să ştim că am dat 100%, că nu a mai rămas nimic în noi. Doar aşa vom câştiga aprecierea suporterilor", a mai afirmat fotbalistul, potrivit Agerpres.

România va debuta la EURO 2024 pe 17 iunie, împotriva Ucrainei, la Munchen, iar apoi va mai înfrunta în Grupa E selecţionatele Belgiei, pe 22 iunie la Koln, şi Slovaciei, pe 26 iunie la Frankfurt.

ADVERTISING

Burcă a ținut să le transmită și un mesaj fanilor României, cu această ocazie: "Le transmit să fie alături de noi şi să se bucure de această experienţă, pentru că a trecut mult timp de la ultimul turneu final. Iar noi din tot sufletul ne dorim să le oferim cea mai bună experienţă posibilă. Să fie siguri că noi vom face totul să ne depăşim condiţia. Sunt sigur că la Munchen vom vedea iar acea mulţime galbenă care va fi al doisprezecelea jucător pentru noi".

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!