Mutu dezvăluie cum a interzis echipa națională în Ghencea: "Le-am zis că nu mai vin dacă se joacă acolo"

Mutu dezvăluie cum a interzis echipa națională în Ghencea: "Le-am zis că nu mai vin dacă se joacă acolo"

Adrian Mutu a dezvăluit motivul pentru care echipa națională nu a mai jucat în Ghencea timp de câțiva ani.

Mutu a povestit că totul a început după un meci cu Belarus disputat în 2006, când a fost înjurat de câțiva suporteri.

"Era un meci cu Belarus pe vechiul Ghencea, 2-0 pentru noi și dădusem ambele goluri. La un duel aerian un adversar mi-a dat cu cotul în frunte, mi-a spart capul și mi-au spus două copci. Mi-a curs sânge pe toată fața. Când am ieșit în spatele porții erau niște așa-ziși suporteri ai României. Au început să mă înjure de nevastă, de toate cele. Era 2-0 pentru Romania și ei mă înjurau de toate, mi-au umplut frigiderul.

ADVERTISING

M-am uitat la el și i-am zis că eu nu mai pot să joc pentru tine. Am intrat pe teren și i-am făcut semn lui Piți să mă schimbe. Iar în acel moment eu am zis că dacă România mai joacă pe Ghencea eu nu mai vin. Și de atunci România nu a mai jucat pe Ghencea. Ce dezamăgire am trăit. Mă uitam și nu îmi venea să cred", a spus Adrian Mutu la podcastul lui Cătălin Măruță.

Meciul la care Adrian Mutu face referire s-a disputat în 2006 și a fost câștigat de echipa noastră cu 3-1. Mutu a marcat un gol, nu două cum a declarat.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

De atunci, Mutu a mai jucat meciuri pentru naționala noastră pe teren propriu, dar acestea s-au disputat pe Stadionul Național, la Piatra Neamț, Timișoara și în Giulești.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!