Moruțan și Cicâldău, transferați ”la pachet” în campionatul Turciei

Moruțan și Cicâldău, transferați ”la pachet” în campionatul Turciei

Fotbaliștii români Olimpiu Moruţan (24 de ani) şi Alexandru Cicâldău (26 de ani) au șanse mari să plece de la Galatasaray în această vară și să ajungă la aceeași echipă din Superlig.

Cicâldău nici nu a fost chemat în cantonamentul verii cu echipa mare și se crede că nu mai are șanse deloc să mai rămână la gruparea Cim Bom. Surpriza este la Moruțan, despre care presa din Turcia scrie că antrenorul celor de la Konyaspor, Aleksander Stanojevici dorește neapărat să-l aducă la echipa sa, împreună însă și cu fostul jucător de la Craiova, Cicâldău.

ADVERTISING

Konya a terminat sezonul trecut pe 8 în Turcia, iar jurnaliștii de la hakimiyet.com scriu că ”negocierile dintre Konyaspor şi Galatasaray pentru cei doi jucători români vor fi accelerate în zilele următoare”.

Sezonul trecut, Okan Buruk l-a trimis împrumut pe Cicâldău la arabi, la Al Ittihad Kalba, iar pe Moruțan la Pisa. Cicâldău ar mai fi dorit și de Craiova, Sampdoria sau Istanbul BB.

Galatasaray rămâne să decidă ce va face în continuare cu Moruțan, un jucător în formă, foarte bine apreciat la Pisa pentru evoluțiile sale din Serie B. Tehnicianul Buruk pare decis să îl păstreze în lot pentru sezonul următor de Superlig.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!