Monica Niculescu, avertizată de medici că-și pune viața în pericol dacă mai joacă tenis

Monica Niculescu, avertizată de medici că-și pune viața în pericol dacă mai joacă tenis

Monica Niculescu continuă să joace tenis în ciuda avertismentelor medicilor.

Tenismena română în vârstă de 34 de ani are două hernii de disc, una cervicală, alta lombară, din cauza cărora a decis să evolueze doar la dublu. Dar și acolo cu riscuri.

"Bine, am început primul turneu la Dubai, nu am intrat, am fost prima alternate, ceea ce m-a bucurat pentru am putut să o iau ușor cu gâtul. Apoi, la Doha, nu m-am simțit foarte bine: mi-a dat Sania Mirza o lovitură foarte tare și am simțit ceva la gât și a trebuit să mă duc la un osteopat, să văd. La Indian Wells m-am simțit bine, aici în tie-break am dat o dreaptă și am smucit ceva și iarăși am simțit ceva la gât", a dezvăluit Monica, potrivit ProSport.

ADVERTISING

"Greu, greu pentru că hernia e acolo, mi-apasă pe nerv. Deocamdată, să zic așa am noroc că îmi simt mâinile. Așa mi-a zis doctorul. Eu simt doar local, eu sunt foarte rigidă. Nu pot să mă uit dreapta, stânga, sus foarte bine. Nu am mobilitate foarte mare pentru că s-a spart discul și îmi apasă pe nerv. Din păcate chiar e hernie mare ! Mi-a și zis doctorul: Mă, e mai mare decât ce ai la toracală! Am și una la spate și-a zis (n.red. – medicul): Asta e mai mare…Am făcut o injecție acolo, nu știu pas cu pas. Probabil ăsta este al 4-lea turneu la meu după accidentare. Am stat două luni, nu puteam să mă mișc ! Nu puteam să mă uit în dreapta, mă întorceam cu tot corpul ! Așa, ca un lup. Deci, sunt supărată după meciul ăsta, în același timp sunt bucuroasă că am putut să joc. Sigur, acum vedem, na", a adăugat sportiva noastră.

ADVERTISING

Monica Niculescu va face parte din lotul României pentru meciul de Fed Cup cu Polonia, de luna viitoare.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇