Mirel Rădoi, sfaturi pentru viitoarea campanie de transferuri de la FCSB

Mirel Rădoi, sfaturi pentru viitoarea campanie de transferuri de la FCSB

Selecționerul naționalei României la fotbal, Mirel Rădoi, fost căpitan al Stelei din București, i-a transmis câteva mesaje importante lui Gigi Becali, patronul celor de la FCSB.

El crede că în această vară cei mai importanți jucători ai clubului roș-albastru trebuie să părăsească echipa pentru a prinde transferuri importante în străinătate, aici fiind vorba de Man, Coman, Tănase și Moruțan.

Plecări iminente pentru vedetele din lotul lui FCSB

”Man, Tănase și Coman ar fi cazul să plece deja, la vară, de la FCSB. Acum sau într-un an, un an și jumătate maxim. Moruțan la fel. Sunt jucători care trebuie să schimbe mediul pentru că deja ajung să se plafoneze, să nu mai ofere alte lucruri decât ceea ce fac în mod obișnuit. Fără îndoială că au realizări la nivel individual, dar trebuie unele și la nivel de echipă.

ADVERTISING

Legat de fostul meu club, m-am bucurat sincer să văd la meciul cu Dinamo foarte mulți jucători tineri pe teren. Nu doar eu, ci și colegii mei de la loturile de juniori. Decât să aducem străini doar de dragul de a împărți un comision, mai bine ne bazăm pe tinerii din academiile noastre”, a sunat declarația făcută de Mirel Rădoi într-un interviu pentru cotidianul Gazeta Sporturilor.

La scurt timp după acest interviu, Gigi Becali i-a dat dreptate lui Rădoi, finul său și a declarat după partida cu Botoșani că Dennis Man va pleca după acest sezon de la FCSB:

ADVERTISING

Gigi Becali anunță plecarea lui Dennis Man

Clubul din Berceni este pe locul 3 în Liga 1 și e cu un pas în finala Cupei României, după 3-0 în deplasare în semifinale, prima manșă, cu Dinamo.

D.A.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇