Mirel Rădoi pune lucrurile la punct în disputa cu Ianis Hagi: A treia șansă nu va mai veni

Mirel Rădoi, selecționerul echipei naționale de fotbal a României, a mai avut o luare de poziție în ce privește relația sa cu Ianis Hagi, un jucător cu care a avut un conflict recent, la penultima convocare din Nations League.

După înfrângerea dură cu Norvegia din Liga Națiunilor, scor 0-4, Ianis a vorbit după meci în fața presei, iar declarațiile sale au fost văzute de mulți drept un atac la adresa lui Rădoi. Mijlocașul de la Rangers s-a plâns că jucătorii au fost puși să alerge prea mult după minge, iar ulterior, pentru meciurile din luna noiembrie, Rădoi nu l-a mai convocat pe Ianis, care a mers la tineret.

ADVERTISING

Ce spune Răzvan Marin după primul gol marcat în Serie A

"Nu a fost chiar așa, am avut o discuție cu el imediat după, nu e vorba de cerut scuze, el și-a spus părerea, nu a fost o jignire neapărat către mine, a spus ce a simțit. Poate imediat după meci, supărat de evoluția lui, de rezultatul de pe tabelă, au fost lucruri pe care el le-a simțit și le-a spus.

Gol marcat din corner de Ianis Hagi în România - Bosnia la Euro U21

Am discutat cu el, i-am spus ce am făcut la antrenamente și ce a reieșit în meci, dar conflict e mult spus. Eu nu am un conflict cu jucătorii, în plus de asta cu jucătorii cu care am fost la U21 cu atât mai puțin. Am trăit momente memorabile împreună, eu am fost și sunt în continuare susținătorul lui Ianis. Să nu uitam perioada în care era la tineret și toată lumea mă critica de ce îl chem acolo pentru că el joacă la juniorii Fiorentinei", a spus Rădoi, fostul căpitan al Stelei, într-un interviu pentru cei de la ProTV.

ADVERTISING

"Nu sunt conflictual, oricărui jucător îi acord și a doua șansă, dar a treia nu va mai veni. Dar la el nu se pune problema de a doua șansă, a fost o declarație nefericită", a ținut să mai adauge Rădoi.

Pentru națională urmează mâine de la ora 19 tragerea la sorti a grupelor preliminarii pentru CM 2022, organizat în Qatar.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Liga 1: Victorie pentru Edi Iordănescu la revenirea pe banca lui CFR Cluj

Ungaria trece surprinzător de Serbia și complică calculele grupei din care România își va afla adversarele din grupa principală

ADVERTISING

LIVE Prezenţă la vot de 31,11% cu o oră înainte de închiderea urnelor

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!