Mirel Rădoi, întrebat dacă va fi antrenorul Universității Craiova: Răspunsul fostului selecționer

Mirel Rădoi, întrebat dacă va fi antrenorul Universității Craiova: Răspunsul fostului selecționer

Mirel Rădoi a fost întrebat dacă va fi următorul antrenor al Universității Craiova.

Fostul selecționer a afirmat că nu dorește să spună direct deoarece oltenii încă îl au pe bancă pe Laurențiu Reghecampf.

"Nu ştiu, nu vreau să vorbesc pentru că toate echipele au antrenori şi probabil că şi eu dacă aş fi în situaţia asta, nu mi-ar conveni ca cineva să vorbească în spatele meu de alte lucruri”, a declarat Mirel Rădoi conform Orange Sport.

De asemenea, Rădoi a confirmat dorința de a reveni pe banca unei echipe de club.

ADVERTISING

"Să antrenez la o echipă de club. Nu aş putea să spun neapărat că străinătate, că ar suna oarecum 'campionatul României prea slab pentru Rădoi', titluri de genul ăsta. Deocamdată ştiu ce poate campionatul României, cred că poate şi mai mult, a fost o editie de campionat interesantă, chiar dacă locul unu şi doi s-au decis în penultima etapă.

Dar cred că ediţia viitoare de campionat va fi una interesantă dacă stăm să ne gândim, cele şase echipe din play-off, plus celelalte care îşi anunţă candidatura, Rapid, Sepsi, UTA, Botoşani, Craiova lui Mititelu. Vor fi la anul 11-12 echipe care se vor bate pe 6 locuri. Cred că media campionatului logic ar fi să urce şi e clar că pentru echipa naţională va fi benefic să fie cât mai multe echipe, cât mai mulţi jucători", a mai spus Rădoi.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!