Mircea Sandu dezvăluie cine l-a ajutat pe Hagi să intre în posesia hotelului Iaki: "Cu prietenii mei și cu prim-ministrul"

Mircea Sandu dezvăluie cine l-a ajutat pe Hagi să intre în posesia hotelului Iaki: "Cu prietenii mei și cu prim-ministrul"

Mircea Sandu dezvăluie că Gică Hagi a avut parte de un ajutor important la achiziționarea hotelului pe care îl deține în Mamaia.

Fostul președinte al FRF susține că el, prin intermediul fostului prim-ministru Radu Vasile, l-a ajutat pe Hagi să preia hotelul Iaki.

De asemenea, Mircea Sandu susține că tot datorită lui Hagi a beneficiat de 300.000 de euro pentru dezvoltarea bazei de la Ovidiu.

"Să nu uităm că eu l-am ajutat pe Hagi! Am venit cu acea propunere într-un proiect al UEFA să-i alocăm 300.000 de euro în dezvoltarea bazei de la Ovidiu. Eu l-am ajutat, cu prietenii mei și cu prim-ministrul Radu Vasile, să participe ca să achiziționeze hotelul pe care îl are la Mamaia", a spus Sandu într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor.

ADVERTISING

"Eu l-am ajutat. A făcut un lucru extraordinar acolo. A făcut investiția, a dezvoltat afacerea. El a evoluat și în plan de business, și în plan sportiv și familial. Băiatul și fata sunt foarte, foarte bine. E un om de la care jucătorii ăștia ar avea multe de învățat", a adăugat fostul șef al fotbalului românesc.

Mircea Sandu a fost președinte FRF în perioada 1990-2014.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇