Mircea Sandu a plecat din România: Procesele au contribuit la înrăutățirea stării mele de sănătate

Mircea Sandu a plecat din România: Procesele au contribuit la înrăutățirea stării mele de sănătate

Mircea Sandu a luat decizia de a părăsi România.

Fostul președinte al FRF s-a mutat cu familia în Franța, la Nisa, dar dă asigurări că va reveni în țară la primăvară.

"Da, am plecat joi din România în Franța. Nu este niciun secret. Sunteți chiar atât de surprinși? Am plecat cu soția mea. Însă, stați liniștiți că nu am plecat definitiv din România. Știți și voi că eu am tot avut niște probleme de sănătate în ultimul timp. Acum sunt mai bine, iar aici în Franța este o climă care îi permite organismului meu să treacă mai ușor peste problema mea. Dar și cu asigurările de sănătate aici la Nisa este mai bine. Am posibilitatea să fiu tratat medical mult mai bine. Cum alții aleg să meargă în Dubai, eu am ales Franța", a confirmat Mircea Sandu pentru ProSport.

ADVERTISING

"Voi reveni în țară în primăvară și sper să îmi rezolv situația și cu procesele astea. Și ele au contribuit la înrăutățirea stării mele de sănătate și nu mi-a fost ușor. Până acum ați văzut că am ieșit cu bine din procese și am fost achitat", a adăugat fostul șef al FRF.

Mircea Sandu mai are un singur dosar DIICOT pe rol, în care este acuzat de delapidare și spălare de bani la construirea unui centru de fotbal în Buftea, în perioada în care a fost președinte al Federației.

1990-2014 este perioada în care Mircea Sandu a condus FRF.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇