Mircea Lucescu primește o ofertă concretă din România: "Este unul dintre marile obiective"

Mircea Lucescu primește o ofertă concretă din România: "Este unul dintre marile obiective"

Mircea Lucescu a primit o ofertă concretă din România după ce a rămas liber de contract.

Plecat de la Dinamo Kiev, Lucescu este dorit în România, de Rapid, într-o funcție de conducere.

Acționarul majoritar Dan Șucu a anunțat că este un mare obiectiv pe care îl are în acest moment.

„Unul dintre marile obiective pentru Rapid în 2024 a fost, este și va rămâne domnul Mircea Lucescu. Îl apreciem enorm. Este nu doar un mare antrenor, este în primul rând un mare om de fotbal, iar expertiza sa ar fi absolut fantastică pentru Rapid. Dacă vreți, este un obiectiv de-al meu personal să încerc să-l conving pe domnul Lucescu să vină alături de noi în proiectul Rapid sub orice formă ar dori domnia sa. Am inițiat discuțiile încă de-acum câteva luni, aproximativ 6 luni dacă nu mă înșel.

ADVERTISING

Mingea este la domnul Lucescu. O să vreau să ne întâlnim și zilele următoare, probabil după sărbători. Ar fi absolut fantastic ca un uriaș în al fotbalului, precum Mircea Lucescu să vină lângă proiectul Rapid. Repet, sub orice formă ar dori domnia sa. Nu are sens să discutăm despre expertiza lui Mircea Lucescu, nu are sens să discutăm despre acest om care reprezintă esența. Mircea Lucescu este esența fotbalului”, a declarat Dan Șucu pentru Fanatik.

Mircea Lucescu este liber de contract după plecarea de la Dinamo Kiev și a afirmat recent că exclude o revenire în România.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇