Mircea Lucescu a găsit destinația perfectă pentru Ianis Hagi din sezonul viitor

Mircea Lucescu a găsit destinația perfectă pentru Ianis Hagi din sezonul viitor

Ianis Hagi este acum împrumutat de gruparea scoțiană Glasgow Rangers în Spania, în prima ligă, acolo unde evoluează pentru bascii de la Deportivo Alaves.

El ar urma să revină în Regat din vara următoare, asta deoarece spaniolii nu au opțiunea unui transfer definitiv. Mircea Lucescu, reputatul antrenor român, a vorbit sâmbătă după tragerea la sorți pentru grupele EURO 2024, fiind de părere că băiatul legendarului Gică Hagi ar trebui să rămână în Primera Division:

"Ce pot să spun? El a trecut prin campionatul Scotiei și știe foarte bine ce înseamnă, e unul foarte dur, agresiv. Părerea mea ar fi să rămână în Spania, să lupte pentru a juca acolo, pentru că e alt fel de fotbal, unul tehnic, complet diferit de cel scoțian", a spus Mircea Lucescu, la emisiunea Fotbal Club, de la televiziunea DigiSport.

ADVERTISING

La scurt timp după evenimentul din Germania, Ianis Hagi (25 de ani) a oferit o primă reacție legată de Grupa E, acolo unde am picat cu Belgia, Slovacia și învingătoarea barajului B din Nations League:

"O grupă echilibrată, zic eu. Fiecare națională are clar șansa de a se califica. Important e că noi vom aborda cu încredere și curaj fiecare adversar. Nu vom subestima niciun adversar, pentru că vorbim de un Campionat European, unde toate echipele sunt pregătite. Dar mergem să ne luptăm! E o grupă din care vrem să ieșim spre optimile de finală!", a spus Hagi, conform Prosport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Campionatul European va avea loc între 14 iunie și 14 iulie în Germania. Conform formatului, în optimi se califică primele 2 clasate plus cele mai bune 4 ocupante ale locurilor 3 (din 6 grupe).

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!