Mircea Lucescu a luat decizia finală în privința lui George Pușcaș

Mircea Lucescu a luat decizia finală în privința lui George Pușcaș

Mircea Lucescu (79 de ani), selecționerul echipei naționale a României, a stabilit viitorul lui George Pușcaș (28 de ani).

La ultima acțiune a echipei naționale, în septembrie, au existat informații despre un eventual conflict între Mircea Lucescu și George Pușcaș, în urma căruia “Il Luce” ar fi decis să nu-l mai cheme pe atacant la echipa națională.

Lucescu a infirmat acest lucru și a explicația care este, de fapt, situația în privința lui Pușcaș.

”Am vorbit cu el imediat. Interpretările din presă au fost false. Exagerări, asta îți pot spune. Nu e niciun fel de problemă între mine și el. Nu știu cum a ajuns în presă. Nu am conflicte. Mă ajută experiența. Înțeleg fotbaliștii.

ADVERTISING

E adevărat, el a venit și a vorbit cu mine. Dar foarte politicos și corect. Mi-a zis: 'Dacă eu nu sunt pe foaie, aș putea să plec acasă?'.

Și i-am spus că ar putea fi interpretat acest lucru. Atât. Așa că a rămas. A fost în regulă. Le-am dat tuturor posibilitatea să joace. La partida cu Kosovo a intrat Pușcaș, iar la cea cu Lituania, Alibec. Sunt 3 atacanți, așa că trebuie să-i rotesc.

Nici un moment de nemulțumire nu am avut. Nici vorbă că nu-l mai chem la lot! Mai ales că, apoi, mi-a trimis un mesaj în care să-mi spună că nu e vina lui că au apărut lucrurile în presă.

ADVERTISING

L-am sunat imediat și i-am spus să stea liniștit. Știu cum este presa, care mereu încearcă să umfle lucrurile. I-am zis că rolul lui e bine stabilit, să nu-și facă probleme. 'Tu dă goluri la echipa de club', i-am mai zis”, a declarat Mircea Lucescu, potrivit golazo.ro.

România întâlnește Cipru și Lituania în luna octombrie, în Liga Națiunilor.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!