Mircea Lucescu a dat răspunsul după o ofertă-surpriză primită de la ȚSKA Sofia

Mircea Lucescu a dat răspunsul după o ofertă-surpriză primită de la ȚSKA Sofia

Mircea Lucescu (78 de ani) a dat răspunsul după o ofertă-surpriză primită din partea bulgarilor de la ȚSKA Sofia.

„Il Luce” rămâne un antrenor la mare căutare, chiar dacă a ajuns la o vârstă înaintată în cariera de antrenor.

Contractul său cu Dinamo Kiev expiră în vara lui 2024, dar românul nu duce lipsă de oferte. Potrivit presei din Turcia, Mircea Lucescu a refuzat o ofertă din Bulgaria, de la ȚSKA Sofia, una dintre echipele de tradiție din țara vecină și una dintre ofertele despre care nu prea s-a discutat în presa din România.

ADVERTISING

ȚSKA Sofia l-a dorit pe Mircea Lucescu, dar primit un răspuns negativ din partea lui "Il Luce", scrie site-ul fotospor.com, care anunță că Fenerbahce e favorită să obțină semnătura antrenorului român. Dacă acceptă oferta lui Fenerbahce, Lucescu ar urma să ocupe postul de director sportiv, nu de antrenor, echipa urmând să fie pregătită de Volkan Demirel.

Variantele lui Fenerbahce, în cazul în care Mircea Lucescu să hotărăște să nu dea curs ofertei, sunt Abdullah Avci, Sergen Yalcin sau Vincenzo Montella.

ADVERTISING

Corvinul, naționala României, Dinamo, Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid, Inter, Galatasaray, Beșiktaș, Șahtior Donețk, Zenit Sankt Petersburg, naționala Turciei și Dinamo Kiev sunt echipele din CV-ul de antrenor al lui Mircea Lucescu.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!