Ministrul Tineretului și Sportului, despre scandalul cu Ana Maria Popescu: "Îmi pare foarte, foarte, foarte rău"

Ministrul Tineretului și Sportului, despre scandalul cu Ana Maria Popescu: "Îmi pare foarte, foarte, foarte rău"

Eduard Novak și-a prezentat scuze față de Ana Maria Popescu.

Ministrul Tineretului și Sportului spune că declarația sa a fost înțeleasă greșit.

"Îmi pare foarte, foarte, foarte rău. S-a înțeles foarte greșit. Dacă nici eu nu înțeleg sacrificul unei sportive care participă la cinci ediții ale Jocurilor Olimpice, chiar nimeni nu înțeleget", a spus Eduard Novak într-o intervenție la TVR 1.

"Nu e nicio problemă cu felul în care a reacționat. Eu sunt ministru, datoria mea e să reprezint sportul românesc în orice condiții, chiar dacă sunt înjurat, atacat", a adăugat acesta.

ADVERTISING

Ana Maria Popescu, fostă Brânză, l-a luat la țintă pe Eduard Novak ca urmare a unei declarații făcute de ministrul Tineretului și Sportului la o zi după ce spadasina a cucerit medalia de argint la JO 2020.

"Am în spatele meu patru oameni, atât am avut! Pe lânga ei, apropo de finanțare, domnule ministru, am avut sparring partneri trecuți de 40 de ani, care s-au retras din activitate. Îmi doresc tare mult să ajungeți dumneavoastră la Tokyo și să luați aurul ăla pe care eu n-am fost în stare să-l iau. Şi credeam că mă aşteptaţi cu cecul ăla de 5 milioane, dar nu-i problemă, mai avem timp să mi-l daţi şi să facem o sală nouă pentru copii", a continuat sportiva noastră.

ADVERTISING

Atacul Anei a venit după ce Eduard Novak a declarat că "şi dacă bugetul federaţiei de scrimă era cu 5 milioane de lei mai mare, Ana-Maria nu putea să câştige sau nu câştiga medalia de aur".

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇