Mihalcea, discurs uluitor după un nou eșec al lui Dinamo: "Ce înseamnă situaţie dezastruoasă?"

Mihalcea, discurs uluitor după un nou eșec al lui Dinamo: "Ce înseamnă situaţie dezastruoasă?"

Antrenorul celor de la Dinamo București a avut un discurs uluitor la capătul partidei pe care echipa sa a pierdut-o, din nou, scor 0-1 cu FC Voluntari în Liga 1, în faza de play-out a sezonului competițional 2019/2020.

Adrian Mihalcea nu părea deloc deranjat de acest eșec, al șaselea din opt meciuri jucate de Dinamo în 2020, ba chiar s-a arătat iritat de întrebările jurnaliștilor prezenți la zona mixtă, care nuanțau faptul că echipa în alb și roșu se află într-o situație dezastruoasă.

Încă o rușine pentru Dinamo în Liga 1

ADVERTISING

"Eu cred că a fost un joc bun din partea noastră, se vede o schimbare în jocul nostru. Din punctul meu de vedere băieţii au făcut o partidă bună, am avut chiar noi o ocazie de a deschide scorul pe finalul primei reprize. Sunt dezamăgiţi băieții, sigur, au muncit ca să nu piardă azi. E supărare, nu suntem într-o poziţie foarte bună şi avem nevoie de puncte cât mai curând pentru a redresa situația. Ce înseamnă situaţie dezastruoasă, după voi? Nu e lapte şi miere dintr-o dată. Azi, dacă am fi rămas în 11 oameni... Cred că am fi putut să câştigăm sau cel puţin nu pierdeam, cred.... Mergem la Constanţa pentru meciul cu Viitorul şi facem ce credem noi ca să câştigăm".

Adrian Mihalcea, antrenorul lui Dinamo, a vorbit după meciul cu Voluntari la televiziunea TelekomSport
ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Dinamo e pe ultimul loc în Liga 1, cu doar 17 puncte, la egalitate cu Chindia Târgoviște, în acest final de sezon.

D.A.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇