Încă o rușine pentru Dinamo în Liga 1

Încă o rușine pentru Dinamo în Liga 1

Dinamo continuă seria de coșmar din acest an și mai bifează o noua înfrângere în Liga 1, scor 0-1 cu FC Voluntari, în runda cu numărul 6 din faza de play-out a sezonului competițional 2019/2020.

Singura reușită a partidei a venit în minutul 75, prin Ion Gheorghe, șut frumos de la distanță de la circa 20-25 de metri, la colțul lung, fără speranțe pentru Piscitelli.

Un gol fără îndoială favorizat și de faptul că Dinamo era în 10 oameni, după eliminarea lui Filip din minutul 50, pentru cumul de cartonașe. Fostul gălățean luase primul avertisment în minutul 29.

ADVERTISING

Prima parte a fost una anostă, fără mari ocazii de gol, iar în a doua Voluntari s-a descurcat mai bine, a avut prim planul, a fost mai incisivă pe teren.

În minutul 80, ultimele zece minute, Sin a cerut un penalti după un contact în careul advers, dar Hațegan a fost ferm.

Este primul gol din acest sezon pentru Ion Gheorghe, iar Dinamo continuă să sufere. Este ultima din Liga 1, tocmai a pierdut prima manșă cu FCSB în semifinalele Cupei României, tot pe teren propriu, scor 0-3, iar auspiciile nu se arată deloc bune nici în viitor.

ADVERTISING

Voluntari ajunge la 4 victorii consecutive în acest play-out, fiind pe 8, la egalitate cu Sepsi. Dinamo e ultima, lanterna roșie a României, cu doar 17 puncte, la egalitate cu Chindia.

6 înfrângeri din 8 meciuri are Dinamo în tot acest an 2020.

Echipele de start:

Dinamo: Piscitelli - Sorescu, Puljic, Popescu, Skovajsa - Lazăr, Mrzljak, Filip, Bani - Montini, Moldoveanu. Rezerve: Straton, Sin, Şerban, Mihaiu, Popa, Fabbrini, R. Grigore. Kylien, Răuţă.

FC Voluntari: Cojocaru - Belu, Paşcanu, Achim, Kocic - Căpăţînă, Laidouni, De Lucas - Măţan, Simonovski, I.Gheorghe. Rezerve: Râmniceanu, Benzar, Eric, Ţîră, Armaş, Vlad, Sanoh, Gorobsov, Balaur.

ADVERTISING

Arbitru: Ovidiu Hațegan.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!