Mihai Stoica, scos din sărite de un jucător de la FSCB: "El nu are niciun pic de respect față de mine"

Mihai Stoica, scos din sărite de un jucător de la FSCB: "El nu are niciun pic de respect față de mine"

Mihai Stoica s-a arătat vizibil deranjat de atitudinea unui jucător de la FCSB.

Prezent într-o emisiune televizată, Mihai Stoica l-a criticat vehement pe Darius Olaru după cartonașul galben din meciul cu Viking, care îi aduce suspendarea pentru retur.

”El faţă de mine nu are niciun pic de respect pentru că a făcut asta! Eu cu el am vorbit special înainte de meci şi l-am rugat ca nu cumva să ia galben. I-am zis, atât îţi cer Mexic, să nu simulezi şi să nu discuţi cu arbitrul. Când tu faci asta în minutul 95… Azi am avut o discuţie cu el.

ADVERTISING

Care sunt problemele lui de face aşa ceva?! A tăcut, a zis că el a vorbit şi nu i-a reproşat, el doar i-a zis că nu e fault, exact ce i-am zis să nu facă. 5000 de euro va fi amendat! De data asta să plătească, eu sunt dezamăgit pentru că îl vedeam un lider şi face ce face! Pe mine mă deranjează foarte rău că nu dă doi bani pe ce i-am spus, că nu i-am spus doar eu. Olaru nu e un tip care să nu inteleagă tocmai de asta am fost dezamăgit. Am crezut ca eu contez in fata lui, dar nu. E o chestie foarte gravă!”, a declarat MM Stoica pentru Orange Sport.

ADVERTISING

Amintim că FCSB a fost învinsă de Viking, scor 1-2, în prima manșă a play-off-ului Conference League. Pentru FCSB a marcat Florinel Coman.

Manșa retur va avea loc joia viitoare, de la ora 20:00, în deplasarea din Norvegia.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!