Antrenorul lui Viking face o declarație plină de fair play după victoria în fața lui FCSB

Antrenorul lui Viking face o declarație plină de fair play după victoria în fața lui FCSB

Antrenorul formației Viking, Morten Jensen, a făcut o declarație plină de fair play după victoria cu FCSB din play-off-ul pentru grupele Conference League.

Jensen a afirmat că Viking nu merita victoria, dar este încântat de modul în care s-au apărat jucătorii săi.

„Era cel mai bun rezultat pe care îl puteam obține astăzi. Sunt foarte fericit. A fost o arenă foarte grea, Steaua (n.r. FCSB) are o echipă foarte bună, am fost dominați în multe momente, dar am fost capabili să plecăm cu o victorie. Cred că am primit mai mult decât meritam în seara asta.

ADVERTISING

Cred că șansele sunt în continuare 50-50. Totul se va juca în Norvegia. Steaua are o echipă cu calitate, meciul încă este deschis în Norvegia. Jucătorii mei au alergat încontinuu, au sângerat, au avut crampe. A trebuit să ne folosim toată energia pentru a obține o victorie aici. Jucătorii din defensivă au fost niște eroi. Un singur lucru trebuie să facem bine în Norvegia: să ne apărăm”, a declarat Morten Jensen, conform Pro Arena.

Amintim că FCSB a fost învinsă de Viking, scor 1-2, în prima manșă a play-off-ului Conference League. Pentru FCSB a marcat Florinel Coman.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Manșa retur va avea loc joia viitoare, de la ora 20:00, în deplasarea din Norvegia.

Până atunci, FCSB o va întâlni pe FC Botoșani în Superliga, duminică de la ora 21:30, tot în deplasare.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇