Mihai Stoica, reacție vehementă la adresa lui Dan Petrescu

Mihai Stoica, reacție vehementă la adresa lui Dan Petrescu

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a avut o reacție vehementă la adresa lui Dan Petrescu.

Stoica este de părere că varianta Boloni este mai bună pentru naționala decât Dan Petrescu și spune că antrenorul lui CFR Cluj nu are comportamentul necesar pentru a fi selecționer.

"Boloni este peste Petrescu, indiscutabil! Pentru că e Boloni și nu a câștigat campionate în România! Și pentru că la echipa națională nu antrenezi. Petrescu excelează la capitolul antrenamente, dar îl antrenează zi de zi. Dar asta nu înseamnă că automat e un selecționer care va obține rezultate. La echipa națională, ca să fii selecționer trebuie să fii un gentelman. Nu poți să vii la echipa națională să comentezi arbitraje și să te înjuri", a spus Mihai Stoica la Telekom Sport.

ADVERTISING

Ladislau Boloni este alesul FRF pentru funcția de antrenor al echipei naționale, după ce Gică Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu au refuzat.

Antrenorul lui CFR Cluj ar fi vrut să vină la echipa națională, dar trebuia să plătească o clauză de 400 de mii de euro.

Cum FRF nu a dorit să facă acest lucru, Petrescu nu a dorit să puna bani de la el și astfel s-a ajuns la varianta Boloni.

Antrenorul și-a dat acordul și va fi prezentat în această săptămână de FRF.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!