Continuă calvarul pentru un fotbalist de la FCSB care nu a mai evoluat din aprilie 2021: ”Accidentarea lui e ciudată”

Continuă calvarul pentru un fotbalist de la FCSB care nu a mai evoluat din aprilie 2021: ”Accidentarea lui e ciudată”

Un jucător de la FCSB continuă să aibă probleme serioase de sănătate, iar perioada sa de absență pare să fie una eternă.

Fotbalistul Ionuţ Panţîru, fundaș stânga adus de la Poli Iași, 25 de ani, mai are mult de așteptat până să revină în primul 11 al FCSB-ului.

În principiu, situația sa ar trebui să fie una optimistă abia la finele acestui campionat, asta în contextul în care managerul general Mihai Stoica a anunțat că Panțîru va începe antrenamentele alături de echipă abia peste două luni.

„Panţîru mai are cam două luni până va face antrenamente cu echipa. Mai poate juca, doar că a fost nevoie de încă o intervenţie chirurgicală, pentru că a avut o accidentare ciudată”, puncta MM Stoica la televiziunea TelekomSport.

ADVERTISING

Jucătorul ieșean a evoluat în ultima sa partidă pe 25 aprilie 2021, atunci când ieșea de pe teren după doar 32 de minute cu Sepsi, într-un meci de play-off câștigat de covăsneni cu 2-1. El s-a operat apoi în Italia, iar după 6 luni de la acel moment a avut nevoie de o altă intervenție chirurgicală.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!