Mihai Stoica pune la zid un atacant din Superligă: "Probabil îi e frică"

Mihai Stoica pune la zid un atacant din Superligă: "Probabil îi e frică"

Mihai Stoica l-a atacat pe Adam Nemec după ce atacantul slovac a dezvăluit recent că a refuzat un transfer la FCSB din cauza lui Gigi Becali.

Managerul „roș-albaștrilor” consideră însă că altul e motivul din spatele refuzului, ci anume teama de a evolua la un nivel mai ridicat.

"Interesantă cariera lui. El n-a jucat pe nicăieri. Nu s-a bătut niciodată pentru trofee. El, trecând pe la Kaiserslautern, l-am rugat pe Tommy Neubert să aibă o discuţie cu el, dar i-a spus că nu-l interesează şi că nu vrea să lucreze cu Gigi", a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

ADVERTISING

Sunt mai multe motive pentru care a spus asta. Probabil îi e frică să vină să joace la nivelul ăsta. Sunt şi unii care nu vor să intre în arena cu lei, gladiatori sunt puţini. Ia să mă uit pe cariera lui (n.r. – îşi scoate telefonul şi caută profilul lui Nemec) Un gol în 14 meciuri la Pafos, a mai jucat pe la Erzgebirge Aue. N-a fost niciodată la o echipă de top. Bun jucător. Dacă avea viteză, era în Premier League. N-are cifre formidabile, dar n-a fost un jucător rău. În al doilea lui descălecat la Dinamo, mi s-a părut că e cam 'gata', apoi a jucat bine la Voluntari", a completat oficialul vicecampioanei României.

ADVERTISING

Adam Nemec are 36 de ani și evoluează din 2021 la FC Voluntari.

El a mai jucat în Romănia pentru Dinamo, în două rânduri, 2016-2018 și 2020-2021.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇