Mihai Stoica dezvăluie ce i-a spus lui Octavian Popescu după supărarea manifestată la ultimul meci al FCSB

Mihai Stoica dezvăluie ce i-a spus lui Octavian Popescu după supărarea manifestată la ultimul meci al FCSB

Mihai Stoica a dezvăluit ce discuție a avut cu Octavian Popescu, după ce mijlocașul a fost supărat la finalul meciului cu FC Voluntari.

Tavi Popescu a venit la Stoica la finalul meciului și i-a spus că e supărat pentru că a jucat prost, dar oficialul FCSB a încercat să îl consoleze.

"Eu stăteam cu Florin Cernat și Octavian a venit și a plecat capul, a făcut un gest și a zis că n-a fost ce trebuie și că a greșit. I-am zis că e legat de experiență. Că dacă greșești o dată, de două ori apoi joci la siguranță să intri în mână. I-am zis 'Te rog frumos uită-te să vezi rezumatul și uită-te la contribuția pe care ai avut-o la toate fazele noastre periculoase și ai să vezi că nu ai jucat rău. Ai și greșit, e adevărat, dar ai încercat și ai fost în joc'.

ADVERTISING

Octavian, alături de Tănase și Olaru, reprezintă tripleta noastră cea mai periculoasă în acest moment pentru că nu fug în niciun moment de joc. Din punctul meu de vedere, nu există niciun pericol ca acest copil să-și piardă mintea", a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Octavian Popescu a reușit 8 goluri și a dat 4 pase de gol în cele 32 de meciuri disputate pentru FCSB în acest sezon.

El impresionează prin tehnica sa și prin capacitatea de a crea faze periculoase.

Benfica Lisabona, Torino, Manchester City și Torino sunt alte echipe care îl monitorizează pe Popescu.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!