Mihai Stoica anunță un posibil ”cutremur” în Superligă: ”Numai așa ar fi corect”

Mihai Stoica anunță un posibil ”cutremur” în Superligă: ”Numai așa ar fi corect”

Managerul general al celor de la FCSB, vicecampioana României, Mihai Stoica a vorbit despre un posibil eveniment care ar putea schimba din temelii calculele pentru calificarea în play-off, cu doar 3 etape până la finele sezonului regular.

Stoica vorbește despre o posibilă rejucare a meciului dintre Sepsi și FCU Craiova, cel care la prima instanță a FRF, la Comisia de Disciplină, a fost acordat la masa verde echipei covăsnene, din cauza injuriilor xenofobe proferate de suporterii olteni.

„Știți ce poate să fie un cutremur? Dacă într-adevăr se dictează rejucarea partidei la Sepsi - FCU Craiova. Va fi corect cumva. Nu au nicio vină jucătorii celor de la U Craiova 1948”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

ADVERTISING

Chiar și patronul celor de la FC U Craiova, Adrian Mititelu declară că există o portiță prin care la apel să primească rejucarea partidei cu Sepsi: ”Eu sunt convins că vom juca meciul cu Sepsi la Sf. Gheorghe. Nu am spus-o până acum că nu am vrut să-i tulbur pe băieți. Deci, noutăți din apel și din surse federale. Regulamentul nu permite întreruperea meciului decât pentru scandări de rasism.

Nu există în regulamentul din România să fie întrerupt meciul pentru scandări xenofobe. Singura sancțiune care e prevăzută în regulament pentru xenofobie e doar amendă și disputarea meciurilor fără spectatori. Deci, repet. În regulamentul din România și UEFA nu există să se întrerupă meciul pentru xenofobie!”, puncta Mititelu pentru cotidianul Gazeta Sporturilor.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În acest moment, Sepsi e pe loc de play-off, 6, cu 41 de puncte, cu 5 lungimi peste gruparea olteană.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!