Mihai Stoica a numit principalele contracandidate la titlu ale lui FCSB: „Favorită e una singură”

Mihai Stoica a numit principalele contracandidate la titlu ale lui FCSB: „Favorită e una singură”

Chiar dacă FCSB are un start de sezon foarte slab în Superliga, Mihai Stoica, managerul general, crede în continuare că gruparea sa are șanse reale la titlu, acolo unde a și numit principalele patru contracandidate.

Stoica spune că în continuare CFR e principala favorită la titlu, chiar dacă Farul e lidera distanțată acum în clasament, cu 34 de puncte, 5 peste Rapid și chiar 9 peste CFR Cluj, care are totuși trei meciuri în minus față de dobrogeni.

„Pentru mine, CFR Cluj e favorită la titlu. Urăsc conferințele în care ni se spune că sunt favorite la titlu 6, 7, 8 echipe. Ce e asta, mă? Bineînțeles că minți. CFR e favorită la titlu, se mai luptă Farul, Rapid și CS Universitatea Craiova. Evident, și pe noi ne interesează campionatul, de-asta și sacrificăm celelalte competiții”, puncta MM pentru televiziunea OrangeSport.

ADVERTISING

FCSB va evolua în această rundă în deplasare la Sepsi, luni seara, în timp ce CFR va juca în marele derbi cu U Cluj, duminică seara. Echipa roș-albastră se află la 17 puncte în spatele liderului Farul.

Formația lui Dan Petrescu s-a impus în precedentele 5 ediții ale SuperLigii.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!