Mihai Rotaru a ales un antrenor străin pentru Universitatea Craiova - presă

Mihai Rotaru a ales un antrenor străin pentru Universitatea Craiova - presă

Patronul formației de Liga 1 CS Universitatea Craiova, Mihai Rotaru a făcut o alegere în ceea ce privește viitorul antrenor principal al oltenilor.

După rezultatele slabe ale cuplului de antrenori Dragoș Bon și Corneliu Papură, Rotaru a fost nevoit să caute în afara țării un principal. Astfel, la Craiova va sosi un fost selecționer, e vorba de bulgarul Ivaylo Petev (48 de ani), fost antrenor la Ludogorets Razgrad și fost selecționer al naționalelor Bulgariei și Bosniei, după cum anunță cotidianul Gazeta Sporturilor.

ADVERTISING

Craiova a fost învinsă în ultima rundă de Petrolul, scor 1-3, iar acest eșec a umplut paharul pentru Rotaru, care s-a hotărât să îl caute pe Petev, omul care sezonul trecut a câștigat cu Ludogorets eventul, Cupa și campionatul Bulgariei.

Petev are 6 trofee în toată cariera sa de antrenor, toate cu cei de la Razgrad, dar a fost și de două ori selecționer, al Bulgariei și Bosniei, iar în iunie 2022, era pe banca celor din Herțegovina când gruparea ex-iugoslavă a învins România cu 1-0 în Liga Națiunilor.

ADVERTISING

Ivaylo Petev a fost dat afară de Ludogorets Razgrad pe data de 24 octombrie, după remiza cu Arda, scor 0-0. Petev va prelua Craiova după meciul din această seară, când oltenii joacă în deplasare la Rapid București, de la ora 20.30.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!