Mihaela Buzărnescu spune că Simona Halep e victima unei înscenări: "Cineva a vrut să-i facă rău"

Mihaela Buzărnescu spune că Simona Halep e victima unei înscenări: "Cineva a vrut să-i facă rău"

Mihaela Buzărnescu a vorbit despre cazul de dopaj în care este implicată Simona Halep.

Jucătoarea noastră spune că Simona este nevinovată și că este victima unei înscenări.

„Eu nu cred că Simona Halep a luat acea substanță. Eu vorbesc din ceea ce știu despre ea pentru că o cunosc, știu cât este de ambițioasă. Ea este o persoană care nu prea lua suplimente, era chiar împotrivă.

Lua suplimente banale, vitamine. Ea muncește foarte mult, o știu de mică și așa era și atunci. Nu cred că a luat acel medicament. Ea avea capacitate de efort ridicată. Cred că este o greșeală sau cineva a vrut să-i facă rău. Totul este posibil", a spus Mihaela Buzărnescu în cadrul podacstului Ameritat cu Nasrin, citată de Fanatik.

ADVERTISING

Mai mult, Mihaela Buzărnescu a dezvăluit și modul în care a fost ajutată de Simona Halep în 2018 după ce s-a accidentat grav.

„Singura persoană care a venit atunci când m-am accidentat a fost Simona Halep. Prin antrenorul ei de atunci am reușit, cu un avocat, să pot să intenta procesul. Îi mulțumesc Simonei pentru că a fost singura din România care a fost alături de mine.

Competiția este foarte mare, iar sportul este individualist. Mă bucur că a fost măcar Simona lângă mine. Îi mulțumesc ei și kinetoterapeutul ei mi-au fost alături. Pot spune că și Caroline Wozniacki m-a ajutat puțin”, a mai spus Mihaela Buzărnescu pentru sursa citată.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Amintim că Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, după ce a fost depistată cu o substanță interzisă la ediția US Open din 2022.

Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) a anunțat că Simona Halep a fost depistată pozitiv la roxadustat, o substanță aflată pe lista interzisă a Agenției Mondiale Antidoping (WADA) din 2022.

În consecință, Simona a fost suspendată provizoriu și nu va putea să concureze sau să participe la niciun eveniment de tenis organizat de WTA sau ITF.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!