Mesajul trimis de Florinel Coman după dezvăluirile din vestiarul FCSB, făcut public: Cuvintele adresate de atacant

Mesajul trimis de Florinel Coman după dezvăluirile din vestiarul FCSB, făcut public: Cuvintele adresate de atacant

Florinel Coman a transmis un mesaj după ce Gigi Becali l-a bagat „în gura” vestiarului.

Becali a susținut că a discutat cu Florinel Coman după derbiul cu Rapid, iar acesta i-a transmis că dribla excesiv pe teren deoarece nu avea cu cine să joace.

În schimb, Mihai Stoica a arătat, într-o emisiune televizată, un mesaj primit de la Florinel Coman, în care nega acest lucru.

"Coman e un coleg excepţional. În viaţa lui Coman nu a spus că nu are cu cine să joace. Alţii au spus: Nu pot să joc cu puşcăria aia.... Coman nu. E un băiat extraordinar, de vestiar. Astăzi am vorbit cu el. Mâine o să vorbească şi cu băieţii. Gigi a interpretat aşa, dar nu au fost cuvintele lui Coman. Exact asta i-a spus.

ADVERTISING

Uite ce scrie aici: Eu nu i-am spus niciodată aşa ceva lui nea Gigi, că n-aveam soluţii. Eu i-am spus că driblam în careu, pentru că îmi căutam soluţii să şutez'", a relatat Mihai Stoica la Orange Sport.

Anterior, Gigi Becali dezvăluise discuția pe care a avut-o cu Florinel Coman.

„Am vorbit cu Coman acum şi i-am spus că a driblat prea mult. Mi-a zis 'Băi, nea Gigi, nu am avut soluţii! Trebuia să driblez, pentru că nu mi se dădeau soluţii'", a spus Gigi Becali, după meciul cu Rapid.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇