Mesajul lui Mirel Rădoi pentru suporterii naționalei României

Mesajul lui Mirel Rădoi pentru suporterii naționalei României

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal, Mirel Rădoi, a transmis, marţi, prin intermediul site-ului oficial al Federaţiei Române de Fotbal, un mesaj suporterilor primei reprezentative în care afirmă că numai luptând împreună România se poate califica la Campionatul European de anul viitor.

„Ştim că în aceste timpuri e foarte greu pentru voi, suporterii echipei naţionale de fotbal a României, să fiţi alături de noi pe stadioane. Dar la fel de bine ştim că sunteţi milioane în faţa televizoarelor, sunteţi aproape de noi şi vreţi împreună să ne calificăm. Luptăm împreună! Hai România!”, le-a transmis selecţionerul suporterilor primei reprezentative.

ADVERTISING

Jucătorii primei reprezentative s-au pregătit până astăzi în cantonamentul de la Centrul de Fotbal Mogoşoaia, în această după-amiază fiind programată plecarea spre Reykjavik.

Echipa naţională a României întâlneşte la 8 octombrie, de la ora 21:45, la Reykjavik, selecţionata Islandei, în semifinala play-off-ului pentru EURO 2020.

În cazul unui succes în Islanda, reprezentativa României va disputa pe 12 noiembrie, în deplasare, finala play-off-ului EURO, cu Bulgaria sau Ungaria.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe
ADVERTISING

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇