FRF anunță un caz de coronavirus la naționala României

FRF anunță un caz de coronavirus la naționala României

Federația Română de Fotbal a anunțat, marți, că toți jucătorii naționalei României au rezultate negative la testarea pentru Covid-19.

Totuși, un membru al staff-ului auxiliar a fost depistat pozitiv și nu va face deplasarea în Islanda.

Identitatea acestuia n-a fost dezvăluită.

"În urma testării COVID-19 efectuate ieri în cantonamentul tricolorilor de la Mogoșoaia, toți jucătorii au rezultate negative.

Un membru al staff-ului auxiliar, cu rezultat negativ joia trecută, 1 octombrie, și rezultate negative la testările anterioare, a primit rezultat pozitiv la testul de ieri. Este asimptompatic, a intrat imediat în izolare și a ieșit din programul lotului de la momentul primirii rezultatului.

ADVERTISING

În cantonamentul de la Mogoșoaia măsurile de distanțare au fost respectate inclusiv la masă, iar fiecare membru al delegației a stat singur în cameră. Membrul staff-ului va fi retestat astăzi, pentru a evita situația unui caz fals pozitiv.

Lotul României pleacă în formulă completă spre Islanda astăzi, decolarea fiind programată la ora 17:00", se arată într-un comunicat al FRF.

Întâlnirea dintre Islanda și România, contând pentru semifinalele barajului de calificare la Campionatul European de anul viitor, se va disputa joi seara, de la ora 21:45 - ora României.

ADVERTISING

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇