Mesaj încurajator transmis de Simona Halep, aflată în plin scandal de dopaj: ”Nu mă las eu așa ușor!”

Mesaj încurajator transmis de Simona Halep, aflată în plin scandal de dopaj: ”Nu mă las eu așa ușor!”

Simona Halep a oferit primul mesaj de când este în mare dificultate și luptă pentru a-și apăra nevinovăția în scandalul de dopaj în care este implicată.

Știm prea bine că sportiva noastră este suspendată provizoriu după ce a ieșit pozitivă la un test anti-doping prelevat la finele lunii august 2022, substanța care a ieșit fiind roxadustat.

Acum, ea se află în plin proces pentru a demonstra că substanța nu a intrat în corpul său voit și că a fost un accident, un accident provenit de la un stimulent contaminat cu această substanță activă utilizată în terapiile hematologice.

ADVERTISING

Astfel, Simona a transmis un mesaj către toți fanii săi, în comentarii pe contul personal de Instagram la o fotografie publicată exact în urmă cu o săptămână, de Anul Nou, în care era notat faptul că 2022 s-a dovedit un an dificil, și că există speranța ca 2023 să fie unul mult mai bun: "Am citit toate mesajele voastre și vreau să vă mulțumesc din suflet pentru gândurile frumoase!!! Sunt în drum spre soarele de deasupra norilor. NU MĂ LAS EU AȘA UȘOR! Vă îmbrățișez pe toți și vă doresc un an plin de zile senine!", puncta românca pe Instagram.

Sportiva născută la Constanța, în vârstă de 31 de ani, nu poate participa la Australian Open și cel mai probabil, dacă este să ne luam după spusele lui George Cosac, președinte FRT, următorul turneu de GS la care ar putea lua parte ar fi abia US Open, din luna august.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!