Meciurile lui Manchester City și Tottenham au fost amânate din cauza Covid-19. Se cere oprirea Premier League

Meciurile lui Manchester City și Tottenham au fost amânate din cauza Covid-19. Se cere oprirea Premier League

Meciurile Everton – Manchester City și Tottenham – Fulham, care urmau să se desfășoare marți și miercuri în Premier League, au fost amânate din cauza cazurilor de coronavirus, iar antrenorul uneia dintre echipele din campionat cere oprirea Premier League.

Sam Allardyce, antrenorul lui West Bromwich Albion, spune că ar fi de preferat o întrerupere a Premier League după ce s-a înregistrat cel mai mare număr de teste pozitive la ultima rundă de analize Covid-19, scrie BBC.

Conform sursei, un număr de 18 teste au ieşit cu rezultate pozitive la coronavirus în ultima săptămână în Premier League.

ADVERTISING

''Sunt îngrijorat şi în ce mă priveşte pe mine personal, dar şi în privinţa fotbalului, în general. Siguranţa tuturor celor implicaţi este mai importantă decât orice altceva.

Dacă acest număr ridicat de teste pozitive se va menţine, un lucru corect ar fi întreruperea Premier League. Am 66 de ani şi ultimul lucru pe care îl vreau ar fi să iau acest microb, Covid-19'', a spus Allardyce.

Acesta s-a declarat îngrijorat şi de apariţia unui noi tulpini a virusului, mult mai contagioasă.

West Bromwich Albion a pierdut marţi seară cu 0-5 partida de pe teren propriu cu Leeds United, din etapa a 16-a a Premier League, şi se află pe penultimul loc în clasament (19), cu 8 puncte.

ADVERTISING

La rândul său, Jose Mourinho, antrenorul celor de la Tottehnam, s-a declarat nemulțumit de incertitudinea cu privire la disputarea meciului.

”Meci la ora 18.00... Nici nu ştim dacă jucăm. Cea mai bună ligă din lume”, a scris Mourinho pe Twitter.

Meciul a fost amânat din cauza numărului mare de cazuri de la Fulham.

Și City a raportat cinci cazuri de coronavirus, ceea ce a dus la amânarea partidei pe care trupa lui Pep Guardiola urma să o dispute la Everton.

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇