Masurile pe care Dan Petrescu le va lua după meciul cu Rapid

Masurile pe care Dan Petrescu le va lua după meciul cu Rapid

Dan Petrescu a răbufnit după meciul câștigat greu de CFR Cluj cu Rapid.

Antrenorul campioanei României a anunțat că va efectua mai multe schimbări în primul „11” al echipei.

"Cred că e doar vina mea, că n-am știut ce să fac la pauză. N-am știut să-i motivez, am vina mai mare decât a lor. Normal că aștept o reacție. Voi face schimbări, asta e singura șansă. Ce reacție să aștept? Dacă a cincea oară luăm gol… Încercăm să găsim jucătorii care vor să joace. În repriza a doua, mi s-a părut că nu vor să joace. Toți jucătorii au fost sub nivel", a spus Dan Petrescu, potrivit Digi Sport.

ADVERTISING

"Dacă după meciurile cu UTA și Botoșani n-am avut ce să le reproșez, pot să spun că am fost penibili în repriza a doua. Dacă ei cred că joacă așa și mai câștigă vreun meci, se înșală toți! Dar de aia sunt antrenor, trebuie să găsesc soluții, să mai fac vreo cinci schimbări. Sunt șocat, e cea mai slabă repriză pe care am făcut-o acasă de când sunt la CFR. Am zis să nu ne retragem, ne-am retras. Toată echipa a fost praf! Jucând așa, n-avem nicio șansă! Ce Europa, ce campionat? Ne amăgim aiurea, dacă jucăm așa", a continuat "Bursucul".

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

2-1 a fost scorul meciului dintre CFR Cluj și Rapid, din etapa a 27-a a Ligii 1.

Graovac (min.43) și Deac (min.84) au marcat golurile clujenilor, în timp ce Morais (min.70) a punctat pentru giuleșteni.

Cu acest succes, CFR Cluj s-a distanțat la 8 puncte în fruntea clasamentului Ligii 1.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇