Marius Ștefănescu și-a anunțat plecarea de la Sepsi

Marius Ștefănescu și-a anunțat plecarea de la Sepsi

Marius Ștefănescu (25 de ani) și-a anunțat plecarea de la Sepsi Sf. Gheorghe.

Rapid și FCSB și-au disputat transferul lui Marius Ștefănescu de la Sepsi, în urmă cu câteva luni, însă niciuna dintre echipe n-a obținut semnătura sa. Între timp, Ștefănescu a primit „interzis” la FCSB, după Laszlo Dioszegi a anunțat că nu îl va ceda la „roș-albaștri” nici pentru o ofertă de 10 milioane de euro.

Totuși, Ștefănescu este cu gândul la plecarea de la Sepsi, în cazul în care va primi o ofertă bună, și nu exclude nici varianta FCSB.

ADVERTISING

„A fost un meci plăcut, deschis, ne-am descurcat bine. Prima repriză a fost a lor, apoi am avut și noi ocaziile noastre. Nu ne dăm bătuți, mai avem patru meciuri, tratăm fiecare meci cu seriozitate.

Dacă va veni o ofertă bună, normal că voi pleca. Asta dacă cineva oferă 10 milioane, dau eu un euro, ca să plec, dacă așa a zis patronul!”, a declarat Marius Ștefănescu, la flash-interviu, după Sepsi - FCSB 2-2.

Marius Ștefănescu a jucat 41 de meciuri (3356 de minute) în toate competițiile sezonului la Sepsi, timp în care a marcat de 13 ori și a pasat decisiv de șase.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

El e cotat la 1,6 milioane de euro de către Transfermarkt.com.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇