Marica se așteaptă la o surpriză la FCSB: "E posibil să nu știe Mihai Stoica"

Marica se așteaptă la o surpriză la FCSB: "E posibil să nu știe Mihai Stoica"

Mihai Stoica a anunțat că Toni Petrea va rămâne antrenorul principal al lui FCSB și în sezonul următor, dar Ciprian Marica nu e atât de convins.

Fostul internațional român n-ar fi surprins ca „roș-albaștrii” să aibă un nou tehnician din vară.

"Am mai văzut 'Nu pleacă antrenorul', declarații prin care primește tot creditul, iar la final este schimbat. Sau că se negociază cu Marius Croitoru și nu știe Mihai Stoica. Am mai văzut scenariu ăsta, nu trebuie să luăm mot à mot că știe Mihai Stoica tot ce se întâmplă. Am mai văzut de-a lungul timpului câte surprize a provocat Gigi Becali. E posibil să nu știe Mihai Stoica", a spus Marica la Pro Arena.

ADVERTISING

"Oricine va veni la FCSB va avea aceeași tratație Trebuie să fii asumat când te duci la FCSB. Nu-mi plac genul de oameni care ajung acolo și spun că nu se așteptau sau nu știau. Deja îl cunoaștem de mai bine de 10 ani pe Gigi Becali, știm comportamentul lui. Eu nu incriminez antrenorul, nu îi dau nicio vină. Faptul că și-a asumat să meargă acolo și să lucreze în condițiile alea îl absoarbe de orice vină pentru că nu are responsabilitate deplină. Nu ia el decizii. Singurul mod prin care poate să îl dea Gigi Becali afară este ceea ce îi spune Mihai Stoica lui Gigi Becali că se întâmplă la antrenament. Sau Mache, cine mai e pe acolo. În rest, de ce l-ar da afară Gigi Becali pe antrenor? Se duce la antrenamente? Mă îndoiesc. D-aia contează tot ce se întâmplă în jurul antrenorului la FCSB. Trebuie să îți câștigi oamenii de lângă ca să ai o viață cât mai lungă", a adăugat acesta.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Toni Petrea a revenit pe banca "roș-albaștrilor" în luna noiembrie a anului trecut, după plecarea lui Edi Iordănescu.

2 este locul ocupat de FCSB în clasamentul Ligii 1, la cinci puncte distanța de prima clasată, CFR Cluj.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇