Mari îndoieli cu privire la fotbalistul adus în această vară pe bani mulți la FCSB: ”Nimeni nu crede asta”

Mari îndoieli cu privire la fotbalistul adus în această vară pe bani mulți la FCSB: ”Nimeni nu crede asta”

FCSB a făcut un transfer important în această vară, și anume aducerea pentru 600.000 de euro a lui Siyabonga Ngezana din Africa de Sud, de la Kaizer Chiefs.

Fundașul central a adunat 123 de partide în prima ligă din Africa, acolo unde a și marcat pentru Kaizer șase goluri. Însă, presa locală a deschis un subiect sensibil legat de acest fotbalist, e vorba de care ar putea fi, de fapt, vârsta sa reală.

”Care este vârsta lui Siyabonga Ngezana? Fostul star al lui Kaizer Chiefs a șocat Africa de Sud”, titrează cei de la PKB News, care mai scriu:

ADVERTISING

”Publicul a rămas uimit când a aflat câți ani are fotbalistul, mai ales că a devenit un jucător de succes de la o vârstă fragedă.

Oamenii din Africa de Sud sunt curioși să afle vârsta lui Siyabonga Ngezana, după ce acesta s-a transferat la giganții României, FCSB. El are 26 de ani, fiind născut pe 15 iulie 1997 în Sebokeng, dar nimeni (n.r. - din Africa de Sud) nu crede că Siyabonga Ngezana are sub 30 de ani”, scrie site-ul sud-african mai sus citat.

Ngezana până acum nu a prins niciun minut oficial în tricoul lui FCSB, a prins doar minute într-un amical cu PAOK Salonic, atunci când a făcut și o gafă teribilă în defensivă.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!