Mihai Stoica anunță ultimele noutăți despre campania de transferuri de la FCSB

Mihai Stoica anunță ultimele noutăți despre campania de transferuri de la FCSB

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica a vorbit despre ce transferuri s-ar mai putea aduce la echipa roș-albastră, vineri, în cadrul conferinței de presă de prezentare a lui Vlad Chiricheș.

După aducerile lui Siyabonga Ngezana, Alexandru Băluță, Damjan Djokovic și Vlad Chiricheș, dar și a revenirilor după împrumuturi ale lui Mihai Lixandru și Valentin Gheorghe, FCSB pare că se va opri aici în acest mercato de vară. Și asta chiar dacă Stoica și Gigi Becali au fost total nemulțumiți de prestațiile jucătorilor de la FCSB în meciul de miercuri cu ȚSKA Sofia 1948.

ADVERTISING

„Eu zic să nu ne mai așteptăm la alte achiziții. Cred că suntem bine. Avem un lot valoros și echilibrat. Am adus în fiecare compartiment cu experiență, jucători valoroși, jucători care ne-au lipsit.

Începând cu cele două reveniri, Lixandru, care nu a apucat să joace la noi, doar la Chiricheș, și Valentin Gheorghe, și terminând cu ceie trei transferuri, Băluță, Chiricheș și Djokovic. Nu e puțin lucru să ai forța să îi aduci pe cei trei”, a declarat Mihai Stoica.

FCSB va evolua sâmbătă seara în Superligă în deplasare la Otelul Galați, de la ora 21.30.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!