Marcel Răducanu explică de ce FCSB a pierdut titlul: "S-a săturat toată lumea de CFR Cluj"

Marcel Răducanu explică de ce FCSB a pierdut titlul: "S-a săturat toată lumea de CFR Cluj"

Fostul mare fotbalist Marcel Răducanu a explicat motivul pentru care FCSB a pierdut titlul în fața celor de la CFR Cluj.

Răducanu spune că nu arbitrajul este de vină, ci lipsa de experiență și valoare a jucătorilor de la FCSB.

„Mie îmi pare rău că nu a reușit să iasă Steaua campioană, dar sunt doar ei de vină! Ce pretenții să mai ai când faci practic acasă egal cu FC Voluntari?! Era de așteptat să câștige CFR-ul cu Universitatea Craiova. Nu poți să dai vina pe nimeni. Greșeli de arbitraj au fost de ambele părți. Hai să fim serioși! Nu de-asta a câștigat CFR campionatul.

ADVERTISING

Ei au pierdut pe mâna lor! Cu toate că în ultimele meciuri au jucat cât de cât mai bine, au avut rezultate și au câștigat multe partide. Au fost însă și multe meciuri unde au pierdut puncte aiurea și poate era altceva așa", a spus Răducanu pentru Fanatik.

De asemenea, Răducanu se așteaptă ca CFR Cluj să câștige titlul și în următoarele sezoane.

"CFR Cluj cred că o să fie ca Bayern Munchen în Germania! S-a săturat toată lumea de ei (n.r. râde). Pot să iasă și ei de zece ori la rând! Au un antrenor în Dan Petrescu care știe să facă rezultate, chiar dacă echipa nu are un joc plăcut.

ADVERTISING

Asta vrea el și de-asta ajunge în fiecare an campion, chiar dacă nu joacă mai frumos ca Steaua, unde sunt câțiva jucători care au joc plăcut pentru spectatori. Cel mai bine ar fi să le faci foarte bine pe amândouă: să faci și spectacol, să și câștigi", a mai sus Răducanu.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!