Marcel Ciolacu a luat o decizie importantă după negocierile eșuate dintre CSA Steaua și FCSB pentru Ghencea

Marcel Ciolacu a luat o decizie importantă după negocierile eșuate dintre CSA Steaua și FCSB pentru Ghencea

Negocierile dintre FCSB și CSA Steaua pentru punerea la dispoziție a Stadionului Steaua pentru derby-ul FCSB – Dinamo au picat, astfel că a fost luată prima decizie după eșuarea discuțiilor dintre reprezentanții celor două părți.

MApN și-a dat acordul pentru ca FCSB să organizeze meciul cu Dinamo pe Stadionul Steaua, prin Ministrul Apărării, Angel Tîlvar. Totuși, partida nu a ajuns să se joace pe arena din Ghencea, negocierile au picat după ce părțile nu s-au înțeles asupra clauzelor din contractul de închiriere.

ADVERTISING

La o zi după ce negocierile au eșuat, Marcel Ciolacu, Premierul României, a luat prima decizie imporntată în această speță. Potrivit gsp.ro, Marcelo Ciolacu a trimis Corpul de Control la CSA Steaua pentru a vedea situația exactă și a înțelege ce s-a întâmplat de nu s-a ajuns la un acord.

Marcel Ciolacu, susținător al ideii ca FCSB să evolueze pe arena din Bulevardul Ghencea, vrea un raport complet despre negocierile eșuate dintre CSA Steaua și clubul lui Gigi Becali, mai scrie sursa citată.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!