Adrian Porumboiu face o declarație plină de sinceritate după negocierile eșuate dintre FCSB și CSA Steaua: "Fac ce vor mușchii lor"

Adrian Porumboiu face o declarație plină de sinceritate după negocierile eșuate dintre FCSB și CSA Steaua: "Fac ce vor mușchii lor"

Adrian Porumboiu, fostul patron de la FC Vaslui, a făcut o declarație plină de sinceritate după negocierile eșuate dintre CSA Steaua și FCSB pentru închirierea stadionului din Ghencea.

Porumboiu consideră că FCSB trebuia lăsată să joace pe Stadionul Steaua dacă se angajase să respecte toate doleanțele CSA Steaua, dar – crede fostul arbitru – nu s-a dorit intrarea echipei lui Gigi Becali pe arena din Ghencea.

„Nu sunt multe lucruri de bun simț de spus, dar trăim într-o țară unde cei care sunt la putere vremelnic sau mai puțin vremelnic fac exact ceea ce vor mușchii lor.

ADVERTISING

E dreptul fiecărei echipe, care plătește… am înțeles că omul acela (n.r. Gigi Becali) a acceptat toate condițiile pe care le-au pus. Nu este stadionul făcut de Armată. Este un stadion făcut din bani publici.

(n.r. înțelegem că a intervenit inclusiv prim-ministrul Marcel Ciolacu, însă fără succes) Înseamnă că nu e prim-ministru. Dar primul ministru nu trebuie să intervină, ci trebuie să respecte legile și o chestiune de bun simț. Se plâng că nu sunt bani pentru pensii, pentru copii etc. Important este să recupereze banii care au fost investiți în stadion.

ADVERTISING

Dacă ei stau și trag de timp, și au jucat în «Cupa Prieteniei», pentru că ei nu au drept de promovare… Federația a greșit aici. Nu-i lași în play-off să joace! Au făcut stadion, pentru ce? Să joace ei cu Avântu Năvodari? Cum să nu le dai voie să joace, dacă plătesc? Scrisoarea de garanție bancară e cea mai importantă, e cât o mie de bilete avalizate. Ori nu știu despre ce e vorba, ori aruncă praf în ochi. N-au vrut și gata! Eu nu sunt un admirator al lui Becali, dar una-i una, alta-i alta”, a spus Adrian Porumboiu, conform playsport.ro.

ADVERTISING

FCSB și CSA Steaua au negociat disputarea meciului FCSB - Dinamo pe Stadionul Steaua, dar n-au ajuns la nicio înțelegere, în ciuda faptului că MApN, prin Angel Tîlvar, și-a dat acordul pentru disputarea partidei pe noua arenă.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!